A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

День шахтаря

Дата: 29.08.2021 16:27
Кількість переглядів: 243

     Сьогодні в усіх містах, містечках, селищах та селах Сєвєродоецького району відзначається професійне свято - День шахтаря. собливої, важкої, але вкрай важливої для держави професії. Відзначили цей день і в Кремінній.

     
     Шахтарська праця завжди була наповнена особливим духовним змістом. Це не просто піт та сльози, колосальні зусилля і непорушна самовідданість, честь і професіоналізм. Спускаючись у шахту, шахтар залишає на поверхні весь свій страх, тому що під землею страху зовсім немає місця. Бере з собою надію і любов, бо знає, що це те єдине, яке не залишить його навіть там, під землею. І йде робити свою справу.

       
     Гірницька справа завжди вимагала мудрості і хороших продуманих рішень. Вона не терпить легковажності і не прощає помилок.

      
     Для гірницьких районів і міст Донбасу День шахтаря давно став одним з головних свят. Він відзначається народними гуляннями та концертами під відкритим небом, виступами музичних колективів і артистів, вітальними нагородженнями та привітаннями з боку керівників різного рангу. 

     
     Зі словами привітання до гірників звернувася і голова Сєвєродонецької районної ради рали Володисмир Прокопенко: «З вдячністю згадую всіх, хто творив славну історію Крмінної, розбудовував наш спільний дім та збагачував його гарні традиції. Зичу вам, дорогі шахтарі, міцного здоров'я, благополуччя, трудових досягнень та мирного неба! Нехай Господь благословляє вашу працю та оберігає вас! Зі святом!»  

    
     В цей День приєднуємосяся до привітань і поздоровлень на адресу всіх, хто пов’язав своє життя з гірською справою і бажає їм міцного здоров’я, гарних умов праці та доброго сімейного щастя! Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь