A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

День знань

Дата: 01.09.2021 10:33
Кількість переглядів: 243

     Цьогоріч День знань для учнів Кудряшівської гімназії   Паланки імені Богдана Хмельницького став особливим, адже школа відзначатиме  своє 50-річчя.

     На урочисте шикування з нагоди Дня знань до кудряшівських козачат завітав голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко. У своєму вітальному виступі він зазначив: «Дорогі козачата, ви вступаєте у новий прекрасний світ творчого пошуку, пізнання таємничого світу науки. Висловлюю подяку вам за прагнення здобувати нові знання. Вірю, що на цій дорозі ви розкриєте свої таланти та втілите власні бажання. Хай ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до нашої країни, а молодечий запал та енергія скеровані для побудови вашого майбутнього та майбутнього Української Держави».

         За словами директора навчального закладу Інни Сухаревської в гімназії навчатиметься 85 учнів. До першого класу прийшли 11 учнів.

         Також Володимир Миколайович завітав на урочисту лінійку з нагоди нового навчального року до Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», що розміщується у Кремінній.

         До студентів він звернувся з наступними словами: «Я пригадую власні студентські роки, і це найкращі роки життя. Ви знайдете тут друзів і товаришів, з якими спілкуватиметесь все подальше життя. Тож бажаю, аби вас супроводжував позитив. Адже коли ти з радістю навчаєшся, з радістю приймаєш нові знання, то й працювати будеш ефективно».

         Тож навчальний 2021-2022 рік розпочався. Хай усі його дні будуть наповнені добром, миром, злагодою, почуттям єдності і подарують учням та студентам якісні знання, відмінний настрій, міцну дружбу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь