A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

День підприємця

Дата: 03.09.2021 17:10
Кількість переглядів: 252

     Щорічно, у першу неділю вересня Україна відзначає День підприємця. У наш час підприємці є рушійною силою у розвитку високотехнологічних і перспективних видів господарської діяльності, вони впливають на стан економіки, створюють робочі місця, приймають активну участь у розбудові нашої держави.

     Підприємцями сьогодні стають вольові, ініціативні і енергійні люди. Бути успішним сьогодні означає, перш за все, відчувати свою відповідальність перед родиною, колективом та громадою.

    

     На урочистому зібранні з нагоди свята підприємців привітав і голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко: «Створення робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, наповнення бюджету, благодійна діяльність – усе це ваш внесок у покращення добробуту жителів району». Він подякував підприємців за працю, за те, що вони не залишаються осторонь проблем, а докладають максимум зусиль для того, щоб заможною стала Луганщина і квітучою Україна. Володимир Миколайович побажав підприємцям міцного здоров’я, мудрості у справах та процвітання бізнесу.

     За особистий вагомий внесок у розвиток малого підприємництва у Сєвєродонецькому районі, активну громадську позицію та з нагоди Дня підприємця нагороджено Грамотами Сєвєродонецької районної ради та Сєвєродонецької райдержадміністрації приватних підприємців Васильєва Сергія, Гриценко Людмилу, Малік Тетяну, Панчук Тетяну та Кулигіну Людмилу.

     Від щирого серця бажаємо усім підприєцям району  міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь