A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

З Днем фізичної культури та спорту

Дата: 11.09.2021 12:12
Кількість переглядів: 267

Щиро вітаю спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя з Днем фізичної культури та спорту.

 Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту.
Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.
Відрадно, що ряди прихильників фізичної культури і спорту невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості.
 
Зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої держави. Нехай приклад наших чемпіонів буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту у повсякденному житті українців та взірцем для підростаючого покоління нашої держави.
 
В цей святковий день щиро бажаю усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!
Володимир Прокопенко
 
 
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь