A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

В Кремінському будинку культури відбулося свято до Дня працівників освіти

Дата: 01.10.2021 15:31
Кількість переглядів: 247

     Сьогодні  в Кремінському будинку культури відбулося свято до Дня працівників освіти. На святі були присутні педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветерани педагогічної праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку – всі ті, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. 

     З теплими словами привітання та щирими побажаннями до працівників освіти звернувся і  голова районної ради Володимир Прокопенко. У вітальному слові Володимир Миколайович   зазначив, що бути педагогом — це покликання душі і від щирого серця подякував працівникам освіти за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Побажав всім міцного здоров’я, безхмарних благословенних днів, нових педагогічних звершень.

     Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для вчителів та освітян. За традицією, у цей святковий день, за високі досягнення в навчанні та вихованні молодого покоління кращих працівників освіти було нагороджено різними відзнаками.

         Також не могли оминути увагою і ветеранів педагогічної ниви, які впродовж багатьох років свій розум, душу та здоров’я віддавали дітям та ділилися з ними своїм досвідом  і молодих вчителів, які поповнили педагогічний колектив освітян.

Після офіційної частини привітань та нагороджень, на гостей чекав святковий концерт за участю найкращих колективів будинку культури.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь