A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

13 жовтня на стадіоні Рубіжанського індустріально-педагогічного коледжу відбулися урочистості приурочені Дню захисників і захисниць України.

Дата: 13.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 231

     14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, відзначається День захисників і захисниць України та День Українського козацтва.

     Саме з цієї нагоди сьогодні, 13 жовтня, на стадіоні Рубіжанського індустріально-педагогічного коледжу відбулися урочистості приурочені Дню захисників і захисниць України.

     З прийдешнім святом захисників нашої Батьківщини вітав секретар міської ради Юрій Арцев. Також долучився до привітань голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко.

    Учасники  поклали  квіти  до пам’ятного знаку українським військовослужбовцям та   хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків, які загинули у бою в зоні бойових дій.

    Захід супроводжувався музичними подарунками, солдатською польовою кашею, виставками та футбольним турніром між командами військової частини А3035 Національної Гвардії України та 181 окремого батальйону матеріального забезпечення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь