A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом»

Дата: 04.11.2021 14:12
Кількість переглядів: 292

         Сєвєродонеччина активно долучилася до Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом», яка реалізується у рамках програми Президента «Зелена країна». Півтори тисячі дерев сьогодні висаджено на території Національного парку «Кремінські ліси».

         На площі  0,9 га дуби та сосни садили голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко, голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко, депутати,  працівники виконавчого апарату районної ради,  представники ДСНС, родина Бризгіних (багаторазових чемпіонів Олімпійських ігор), громадськість. Також в акції взяли участь співробітники Національного парку «Кремінські ліси».

         Маємо сподівання, що проведення громадської акції «Створюємо ліси разом» приверне увагу кожного громадянина та зацікавить посадити своє дерево на користь громади, країни та на благо  українського лісу, примножуючи тим самим природні багатства Землі!

              Довідково:

         Зараз ліси вкривають лише 15,9% території України при оптимальному показнику лісистості у 20%. У межах програми Президента «Зелена країна» за 3 роки буде висаджено 1 мільярд нових дерев, за 10 років – площа лісів збільшиться на 1 мільйон гектарів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь