A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Привітали прокурорів відділів Сєвєродонецької окружної прокуратури

Дата: 01.12.2021 14:14
Кількість переглядів: 283

     Прокурорам відділів Сєвєродонецької окружної прокуратури вручили Подяки Сєвєродонецької райдержадміністрації та районної ради.

     День працівників прокуратури був встановлений у 2000 році Указом Президента України та відзначається щорічно 1 грудня. Тому, у перший день зими на адресу працівників прокуратури лунають привітання та побажаннями професійного зростання, наснаги й успіхів під час виконання покладених на них державою і суспільством повноважень.

     До щирих вітань та вручення нагород прокурорським працівникам долучились керівники силових структур, а також представники місцевої влади.

     1 грудня заступниця голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Катерина Колесникова та голова районної ради Володимир Прокопенко відвідали Кремінський та Рубіжанський відділи Сєвєродонецької окружної прокуратури і привітали ці колективи із професійним святом.

     За самовіддану працю по охороні інтересів людини, захисту її гідності, забезпеченню правового порядку в суспільстві, високий професіоналізм, компетентність, вірність справі, якісне виконання покладених завдань, підтримку авторитету незалежної України та з нагоди Дня працівників прокуратури Подяками райдержадміністрації та районної ради були відзначені прокурори Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури Максим Юшко та Ігор Барабашев і Рубіжанського відділу - Олександр Щукін і Дмитро Деркачов.

За матеріалами Сєвєродонецької РДА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь