A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Чужих дітей не буває

Дата: 20.12.2021 08:09
Кількість переглядів: 253

     Напередодні свята Миколая депутати Сєвєродонецької районної ради Артем Абрамов і Ганна Паламарюк вже вдруге відвідали обласний Будинок дитини №2, що знаходиться у Сєвєродонецьку. Цього разу до них долучилися члени громадської організації «Відродження Кремінщини» — тренер-викладач з боксу, керівник фермерського господарства Дмитро Новіков та директор КП «Кремінське ВКГ» Роман Мар’ясов.

     Приїхали представники Сєвєродонецького району і Кремінської громади до Будинку дитини, як і годиться в свята, з подарунками. Найперше, привезли дітям зелену красуню – ялинку. А ще – безліч пакунків і ящиків з яблуками, печивом, цукерками, напоями. Гостинці надавали і члени громадської організації «Відродження Кремінщини», ініціаторами якої, окрім названих осіб, є начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Кремінської міської ради Олексій Удовенко, директор КУ «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро» Артем Абрамов, заступник директора ДП «Кремінське Комгосподарство КП «Кремінна-Комсунсервіс» Олександр Фещенко; долучилися до благодійних діянь нотаріус Ельдар Дашдаміров та адвокат Максим Коваленко. Що ж, двері для добрих справ відкриті для всіх небайдужих людей. А побувавши у Будинку дитини, потримавши на руках маленьких янголят, від яких чомусь відмовилися ті, хто дав їм життя, навіть дорослі і серйозні чоловіки до глибини душі усвідомили істину: чужих дітей не буває.

     Очільниця Будинку дитини, заслужений лікар України, кандидат медичних наук Катерина Донцова розповіла, що їхній заклад 100-відсотково фінансується з державного бюджету і тут створено всі умови для виховання діток. Але є у них і багато волонтерів. «Ми дуже цьому раді, бо завжди потребуємо засобів догляду, памперсів, серветок. Ніколи не зайвими будуть для нас фрукти, соки, дитячі чаї, і, звичайно ж, цукерки (м’які, без горіхів), печиво та інші смаколики». Тож гостей з Кремінної зустріли тут уже як добрих друзів і однодумців.

За матеріалами сайту krm.lg.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь