A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Відбулося пленарне засідання позачергової тринадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради

Дата: 21.12.2021 09:39
Кількість переглядів: 308

     20 грудня 2021 року відбулося пленарне засідання позачергової тринадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради восьмого скликання під головуванням Володимира Прокопенка.

         У рамках підготовки до пленарного засідання відбулися відкриті засідання профільних  депутатських комісій, на яких було визначено перелік питань порядку денного сесії.

         У засіданні комісій взяли участь голова районної ради Володимир Прокопенко, заступник голови районної ради Едуард Щеглаков та начальник фінансового управління райдержадміністрації Вікторія Демченко.

         Перед початком сесії для роботи на пленарному засіданні зареєструвалися 28 депутатів, інші були відсутні з різних причини.

         До порядку денного сесії було внесено 7 питань. Усі питання розглянуті та по них прийняті відповідні рішення.

         Першим своїм рішенням депутати внесли зміни до Сєвєродонецького районного бюджету на 2021 рік. А саме: виділено кошти на фінансування видатків згідно з рішенням суду по виплаті заробітної плати за позовними заявами колишніх працівників комунальних установ Кремінського району. Також  затверджено районний бюджет Сєвєродонецького району на 2022 рік. Відповідно до частини четвертої статті 28 Бюджетного кодексу України це рішення буде оприлюднене у газеті «Попаснянський вісник».

         У розрізі правових питань прийнято рішення щодо участі депутатів у роботі районної ради та її органах за 2021 рік. Також внесено зміни до структури, чисельності та витрат на утримання апарату районної ради. Мета цього рішення – проведення оптимізації структури виконавчого апарату Сєвєродонецької районної ради у відповідність до фінансових можливостей районного бюджету.

         Далі депутати підтримали депутатське звернення депутата районної ради Валерія Черниша до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Луганської ВЦА щодо надання пільг по сплаті податкових зобов’язань для власників земельних паїв в зоні ООС.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна буде ознайомитись на сайті Сєвєродонецької районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації» після їх опрацювання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь