A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Артем Абрамов – «нове обличчя» місцевої влади

Дата: 22.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 352

     Артем Абрамов – «нове обличчя» місцевої влади. Він – депутат Сєвєродонецької районної ради від політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», обраний вперше. Разом з тим він - директор Кремінського міського центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро». Кореспондент газети «Кремінщина» Ганна Паламарюк, до того ж теж районний депутат,  поцікавилася у свого колеги по депутатському корпусу, чим був знаменним для нього перший рік роботи у команді новоствореного району? Ось що він відповів:

    Артем Абрамов:

   Найбільшою нашою заслугою року, що вже добіг кінця, вважаю передачу майна (майнових прав) комунальних підприємств зі спільної власності територіальних громад Кремінського району у власність Кремінської територіальної громади. Мова йде про комунальні підприємства «Оздоровчо-туристичний центр «Лісова казка», «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» на дольових засадах», Кремінське районне бюро технічної інвентаризації», «Кремінна-теплокомуненерго» тощо. Ми проголосували за те, щоб ці підприємства перейшли у власність Кремінської громади аби вона могла користуватися ними, розвивати і будувати роботу так, щоб мати з цього зиск. Це стало можливим саме тоді, коли ми налагодили продуктивну роботу депутатського корпусу (адже декілька місяців нас, депутатів від «Опозиційної платформи – за життя», просто не запрошували на сесії районної ради) і коли ми переобрали голову районної ради, віддавши перевагу Володимиру Миколайовичу Прокопенку. Тобто, разом ми зробили все, аби не постраждали інтереси нашої Кремінської громади. Ці рішення стали воістину доленосними.

     Як депутат районної ради наразі згуртовую навколо себе ініціативних, небайдужих людей, разом створюємо Громадську організацію «Відродження Кремінщини», в рамках якої робимо добрі справи для розбудови міста, громади. У нашій команді і начальник відділу освіти, молоді та спорту Олексій Удовенко; і директор водоканалу Роман Мар’ясов; і заступник директора ДП «Кремінське комгосподарство КП «Кремінна-Комсунсервіс» Олександр Фещенко; і тренер з боксу Дмитро Новіков, який, до речі, був обраний депутатом міської ради від партії «Наш край». Але через політичні інтриги цієї команди, яка намагалася перешкодити діяльності міського голови, він написав заяву про вихід з депутатського складу. Однак, навіть покинувши депутатський корпус, він не припинив своєї активної участі у житті громади. Отож, ми згуртували навколо себе саме тих людей, які працюють з молоддю, які відповідають за водопостачання і за порядок у місті, яким небайдуже те, що відбувається навколо. Думаю, надалі у нас з’явиться багато послідовників, однодумців і ми прийдемо до того, як це прийнято у розвинутих державах, де небідні люди вкладають кошти і в спорт, і в культуру, і в соціальну сферу, і дбають про середовище в якому всі живемо. Тому, наразі показуємо, що можна робити від щирого серця, як бути корисним і потрібним. Так, тільки за останній місяць, напередодні Дня інвалідів, відвідали всіх, хто знаходиться на обліку у реабілітаційному Центрі «Добро». До речі, робимо це постійно, цікавимося потребами людей, по можливості, допомагаємо.

     Днями подарували ялинки всім клубним закладам. Напередодні свята Миколая відвідали культурні заклади громади, подарували гостинці дітворі.

     Навесні плануємо почистити міський пляж, залучатимемо до цього усіх небайдужих людей. Це потрібно для наших жителів, для дітей. Щоб ті, хто не мають транспорту і не можуть добратися до Підпісочного, могли прийти на міський пляж і відпочити. Хотілося б, щоб небідні, самодостатні люди внесли у цю справу свій вклад. Тоді тут можна буде поставити лавки, альтанки, мангали, тенісні столи, облаштувати навіси і, звичайно ж, зробити відеоспостереження аби все це убезпечити від руйнування і розкрадання.

     Так уже повелося, що в нас люблять критикувати владу, вказувати на те, що вона не зробила. А влада – це всі ми. То ж давайте всі докладати своїх бажань і зусиль для розбудови району, громади. Тільки тоді буде результат, коли навчимося не лише брати, а й віддавати. Ось такий підсумок року минулого і завдання на рік наступний.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь