A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

З Новим 2022 роком!

Дата: 30.12.2021 09:35
Кількість переглядів: 309

     Дорогі земляки!

     Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те,  що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя, що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті.

     Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

     Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення як нашого району так і всієї держави.

     Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко!

     Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в  кожному куточку Луганщини життя таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

     І я впевнений: такі сподівання реальні.

     Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого життя, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації.

      Для усіх нас 2021 рік  був наповнений нелегкими випробуваннями пандемією та економічною кризою, але, все ж таки, – він став важливим щаблем у відродженні  держави.

        Бажаю всім, щоб у 2022 році здійснилися усі ваші задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік прийдешній.

      Зустрічаючи Новий рік та Різдво, поділіться сердечним теплом з рідними, близькими, сусідами, зігрійте ним тих, хто занепав духом, аби у Новому році щасливих людей стало більше, адже щире дружнє слово, душевна зустріч, відверта й приємна розмова – найкращий дарунок.

        Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, любові і злагоди, радості і спокою,  миру та добробуту!

        Веселих вам і радісних свят!

Володимир Прокопенко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь