A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

02 лютого 2022 року відбулося пленарне засідання позачергової чотирнадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради

Дата: 03.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 255

     02 лютого 2022 року відбулося пленарне засідання позачергової чотирнадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради восьмого скликання під головуванням Володимира Прокопенка.

      У рамках підготовки до пленарного засідання відбулися відкриті засідання профільних  депутатських комісій, на яких було визначено перелік питань порядку денного сесії.

         У засіданні комісій взяли участь голова районної ради Володимир Прокопенко, заступник голови районної ради Едуард Щеглаков, голова Сєвєродонецької районної держадміністрації Роман Власенко, начальник фінансового управління райдержадміністрації Вікторія Демченко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту райдержадміністрації Олена Сухомлин.

         Перед початком сесії для роботи на пленарному засіданні зареєструвалися 30 депутатів, інші були відсутні з різних причини.

         До порядку денного сесії було внесено 13 питань. Усі питання розглянуті та по них прийняті відповідні рішення.

         Першим своїм рішенням депутати затвердили перспективний план роботи районної ради на 2022 рік.

         У розрізі фінансових питань депутати внесли зміни до районної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді, програми розвитку фізичної культури та спорту, програми проведення культурно-масових заходів та районної Програми економічного та соціального розвитку Сєвєродонецького району. Відповідним рішенням затверджено Програму забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони на території Сєвєродонецького району на 2022-2023 роки. Також було затверджено звіт про виконання районного бюджету Сєвєродонецького району за 2021 рік та внесено відповідні зміни до бюджету на 2022 рік.

         Прийнято два рішення, які мають за мету упорядкування використання комунального майна.

       Далі, виконуючи рішення Луганського окружного адміністративного суду від 17 січня 2022року, депутати змушені були прийняти рішення про поновлення Сухова Костянтина Сергійовича на посаді заступника голови Сєвєродонецької районної ради Луганської області з 28 вересня 2021 року. Згідно рішення суду з Сєвєродонецької районної ради знову буде стягнуто на користь Сухова Костянтина заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 149792,20 грн., бо його середній заробіток за час вимушеного прогулу за один місяць дорівнює 43360,90 грн.

         Наступне питання «Про дострокове припинення повноважень заступника голови Сєвєродонецької районної ради Луганської області Сухова Костянтина Сергійовича», яке ініційоване групою депутатів, підтримано двадцятьма  дев’ятьма депутатами з тридцяти присутніх на сесії. Це питання вирішувалося шляхом таємного голосування, як того вимагає законодавство.

Попередньо дане рішення детально було обговорене депутатами із визначенням підстав прийняття такого рішення.

         Останнім рішенням депутати достроково припинили повноваження депутата Сєвєродонецької районної ради Луганської області Ажипи Андрія згідно його особистій заяві.

         Наприкінці роботи сесії депутати ініціювали направлення Звернення до Президента України Володимира Зеленського стосовно забезпечення в нашій державі миру, соціальної злагоди та законності.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна буде ознайомитись на сайті Сєвєродонецької районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації» після їх виготовлення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь