A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Допомога територіальній обороні

Дата: 22.02.2022 15:54
Кількість переглядів: 250

         Учора, 21 лютого, під час виступу  на Національному форумі «Безпечні та спроможні громади майбутнього» перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Руслан Хомчак зазначив, що для формування Сил територіальної оборони Збройних Сил України Державним бюджетом України і Планом утримання та розвитку ЗСУ на 2022 рік передбачено майже 3,1 млрд грн.

         Також генерал-полковник Руслан Хомчак повідомив, що у грудні 2021 року та січні 2022 року Секретар РНБО України Олексій Данілов провів кілька нарад із керівниками центральних органів виконавчої влади та суб’єктів сектору безпеки і оборони з метою формування цілісного бачення та єдиного підходу до шляхів реалізації вимог Закону щодо створення та функціонування системи територіальної оборони, організації руху опору та підготовки громадян до національного спротиву.

         За його словами, виявлено низку проблемних питань, які потребують негайного реагування на різних рівнях, з-поміж яких і допомога у  розміщенні та оснащенні бригад та батальйонів Сил територіальної оборони.

         Сєвєродонецькою районною радою 02 лютого 2022 року рішеням 14/5 затверджено Програму забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони на території Сєвєродонецького району на 2022-2023 роки.

         Сьогодні, у рамках виконання цієї програми, керівники району Володимир Прокопенко та Роман Власенко передали Сєвєродонецькому окремому батальйону територіальної оборони комп’ютерну техніку.

         Тим самим усі разом сприяємо забезпеченню готовності громадян до національного спротиву у разі необхідності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь