A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

З Днем Святого Миколая

Дата: 19.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 167

     Щиро вітаємо з Днем Святого Миколая - святом усіх православних християн і католиків, яке об'єднує   українців та дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій.

     Затамувавши подих, найбільше чекають на Святого Миколая діти. Луганські діти надіслали йому 7 тисяч листів і поділилися своїми відвертими історіями.

     Усі наші діти прагнуть миру і повернення додому. Святий Миколай пам’ятає про це і неодмінно  здійснить це бажання. Сьогодні вночі він поклав подарунки під подушку кожній дитині та вселив любов у їхні серця.

Вважається, що Святий Миколай опікується і нашими воїнами. Він знає, якого дива очікують наші захисники і обов’язково зробить усе, щоб іхні найзаповітніщі мрії здійснилися.

     Також Святий Миколай допомагає тим, хто в цей скрутний для країни час став своєрідним помічником–волонтером і підтримує, ділиться своїм теплом, добром, щедрістю душі  з тими, хто цього потребує.

Тож бажаємо усім українцям – і дорослим, і малим – віри в себе, світлої дороги до успіху у справах, які ви кожного дня виконуєте, та великої перемоги на ворогом!

      Нехай цей день принесе диво, у яке варто всім нам повірити, та подарує радість спілкування з близькими та рідними людьми.

     Пам’ятайте: ми не наодинці, ми – разом!

     Зі святом! З днем Святого Миколая!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь