A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Новини

З Днем Державного прапора!

     Напередодні Дня Незалежності ми віддаємо шану одному з найголовніших символів, одній з найцінніших святинь кожного з нас - це Державний Прапор України. Його кольори, жовтий та синій, ми ніколи не проміняємо на жодні інші. Це кольори української землі та українського неба.

08:30 23.08.2023

З Днем державності!

     Вітаємо усіх українців із Днем державності. Із днем, коли всі українці об'єднані єдиною великою ідеєю. Ідеєю спільної перемоги над ворогом. Ідеєю збереження держави України. Ідеєю єдності всіх українців в усьому світі.

08:30 28.07.2023

Українська асоціація районних та обласних рад розпочала Проєкт з підвищення обізнаності щодо фіксації руйнувань спричинених війною

Українська асоціація районних та обласних рад розпочала реалізацію Проєкту «Підвищення обізнаності серед органів місцевого самоврядування та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною».

18:23 29.06.2023

Президент присвоїв звання Героя України сєвєродончанину Олександру “Хуку” Коваленку

Вчора, у День Конституції України, Президент України Володимир Зеленський вручив нагороди захисникам України і сім'ям полеглих бійців. Сєвєродончанину Олександру Коваленку присвоєне звання Героя України, орден “Золота Зірка” президент вручив йому особисто.

12:34 29.06.2023

З Днем Конституції України!

                Конституція України – це наш суверенітет, наші державні символи, наша державна мова.

08:30 28.06.2023

З днем вишиванки

Щороку третього четверга травня відзначається Всесвітній день вишиванки. Це свято покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. У цей день в кожному куточку Землі українці надягають свої найкрасивіші вишиті сорочки, заявляючи усьому світові, що вони – представники українського народу, який був, є і завжди буде і що українську історію, культуру, українську душу не знищити нікому. 

08:51 18.05.2023

З Днем матері

В Україні День матусі відзначається щорічно у другу неділю травня. Травень – особливий місяць у матінки-природи. У Травні Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю у весняні квіти. 

10:37 14.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь