A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Новини

Щороку 9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови

     Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра.

14:06 09.11.2022

День Українського прапора та День Незалежності України

     День Українського прапора та День Незалежності України кожного року об’єднують нас і нагадують кожному про красу і велич нашої держави. Проте вже півроку кожен день для українців – це день Прапора і день Незалежності, кожен день – це день боротьби і незламного духу. Ми торуємо шлях до дійсної незалежності та беззаперечної перемоги. У цій важкій боротьбі ще потрібно зробити дуже багато, ще потрібно вистояти і витерпіти багато болю. 

08:06 23.08.2022

Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту (в навчальних закладах, у міському транспорті, торговельних закладах)

     Державна служба України з надзвичайних ситуацій на виконання протокольного рішення No 19 наради керівництва Міністерства внутрішніх справ України та органів системи МВС від 18.07.2022, з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру розробила Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту (в навчальних закладах, у міському транспорті, торговельних закладах) (додається), який розміщено на офіційному вебсайті ДСНС за посиланням: https://dsns.gov.ua/uk/metodichni-rekomendaciyi.      Разом з цим зазначаємо, що вищевказаний Примірний алгоритм має інформаційний характер та не містить норм права.

22:25 26.07.2022

Підтримка Республікою Сербія українських спортсменів та учнівського спорту України

     Луганське обласне відділенн (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, повідомляє що в ході робочої зустрічі  Надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Сербія Володимира Толкача з Міністром молоді та спорту Республіки Сербія Ванею Удовічичем було домовлено про підтримку сербською стороною українських спортсменів та учнівського спорту України.

18:59 23.07.2022

Вітання з жіночим днем.

Сьогодні жіночий день ми святкуємо в особливих умовах.  У цей день я щіро бажаю усім жінкам, щоб на українську землю прийшла Перемога. Перемога - теж жінка. Вона приносить очікувану та вистраждану радість. Кожен пережитий день жахливої та безглуздої  російсько-української війни наближає її появлення. Вона прийде з Весною, уквітчає квітами українську землю, відігріє завмерлі душі,   поселить надію в серцях. Впевнений: саме так і буде!  З нами Бог!

07:17 08.03.2022

Україна понад усе!

Дорогі мої співгромадяни, друзі, колеги! Сьогодні вже дев'ятий день українського спротиву російській навалі. Ми, українці, демонструємо усьому світові згуртованість та спроможність підтримувати один одного. У цей важкий для кожного з нас та для країни вцілому час я знову і знову закликаю вас бути пильними, дбати про своїх коханих, рідних, особливо - про літніх людей та малих дітей. Гортаючи сторінки Фейсбуку, обов'язково занатовуйте контакти відповідальних осіб усіх служб громади. Лікарі, працівники ДСНС, електричних та водопровідних мереж - усі на містах і готові допомагати.  Особливо хочу подякувати тим, хто, попри великі труднощі, намагається збирати та доставляти гуманітарну допомогу у нашу громаду. Доземний уклін усім волонтерам! Також прошу не забувати про наших захисників. Їм теж потрібна наша підтримка. Це можуть бути теплі шкарпетки, дощовики, горнятко кави і навіть сильні, але дружні обійми. Пам'ятаємо, що завдяки нашим мужнім воїнам ми зустрічаємо ранок. Молимося за них! Впевнений, що усі разом, згуртовано та наполегливо, ми переможемо. З нами правда. Слава Україні!

08:12 04.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь