A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Новини

3 та 4 березня евакуаційний потяг на Львів

У Кремінській міській раді повідомили, що сьогодні і завтра з Лиману відправлятиметься евакуаційний потяг на Львів. Відправлення об 21.00 сьогодні і об 11.00 завтра. До залізниці добиратися самотужки.

16:02 03.03.2022

Допомога територіальній обороні

         Учора, 21 лютого, під час виступу  на Національному форумі «Безпечні та спроможні громади майбутнього» перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Руслан Хомчак зазначив, що для формування Сил територіальної оборони Збройних Сил України Державним бюджетом України і Планом утримання та розвитку ЗСУ на 2022 рік передбачено майже 3,1 млрд грн.

15:54 22.02.2022

День єднання на Луганщині.

     Представники від Сєвєродонецької районної ради та районної державної адміністрації долучились до урочистої ходи з 200-метровим прапором України.

13:42 16.02.2022

День Єдності !

         Сьогодні наша держава переживає брак єдності українського суспільства, що є проблемою, яка конче потребує вирішення. Всі політичні сили мусять співпрацювати задля згуртування суспільства навколо вирішення нагальних проблем політичного, соціально-економічного та духовного життя країни, забезпечення миру, єдності та реального державного суверенітету України, прав і свобод людини, належного рівня життя громадян, подолання кризових явищ у енергетичному, промисловому та аграрному секторах економіки.

08:58 16.02.2022

Запрошення до участі у онлайн семінарах Проєкту Уряду Швеції та ПРООН «Посилене партнерство для сталого розвитку» в лютому- березні 2022 року

     Запрошуємо Вас долучитися до онлайн заходів проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», який впроваджується ПРООН та фінансується Урядом Швеції.

14:17 09.02.2022

Інноваційні курси практичного спрямування «Організація роботи депутата місцевої ради» та «Юрист у сфері місцевого самоврядування»

     Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого спільно з Тренінговим центром Асоціації випускників Університету здійснює проведення сертифікатних програм «Організація роботи депутата місцевої ради» та «Юрист у сфері місцевого самоврядування».

11:05 07.02.2022

02 лютого 2022 року відбулося пленарне засідання позачергової чотирнадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради

     02 лютого 2022 року відбулося пленарне засідання позачергової чотирнадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради восьмого скликання під головуванням Володимира Прокопенка.

17:00 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь