A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Новини

День знань

     Цьогоріч День знань для учнів Кудряшівської гімназії   Паланки імені Богдана Хмельницького став особливим, адже школа відзначатиме  своє 50-річчя.

10:33 01.09.2021

День памяті захисників Луганського аеропорту

            Сьогодні, 31 серпня, День памяті захисників Луганського аеропорту. Для багатьох українців асоціація з обороною Луганського аеропорту – це катастрофа літака Іл-76…

08:50 31.08.2021

День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни

         29 серпня – у річницю розстрілу російськими гібридними військами українських бійців у так званому «зеленому коридорі» при виході із «Іловайського котла» – відзначають . В усіх містах Сєвєродонецького району  відбулася хвилина мовчання за загиблими біля пам’ятних знаків та жалобні заходи на цвинтарях, молебні у храмах. 

08:51 30.08.2021

День шахтаря

     Сьогодні в усіх містах, містечках, селищах та селах Сєвєродоецького району відзначається професійне свято - День шахтаря. собливої, важкої, але вкрай важливої для держави професії. Відзначили цей день і в Кремінній.

16:27 29.08.2021

День народження міста Кремінна

     28 серпня в Кремінній пройшли урочисті і святкові заходи з нагоди річниці утворення міста. Жителів громади привітали голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко та голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко. «Хай Кремінна розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра», - привітав присутніх Володимир Прокопенко.

15:24 28.08.2021

З ДНЕМ ШАХТАРЯ!

         Шановні працівники та ветерани вугільної промисловості, прийміть сердечні вітання з професійним святом.

12:10 28.08.2021

Заслужений працівник сільського господарства України

     За значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня Незалежності України голові правління приватного підприємства «КАУТ» Кауту Валерію Івановичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

14:17 25.08.2021

Урочистості у Кремінській громаді

         У вівторок, 24 серпня 2021 року, Україна відзначила День Незалежності – 30-ту річницю ухвалення парламентом Акту проголошення незалежності України.

13:22 25.08.2021

День Незалежності

Сьогодні, 24 серпня, у нашої держави, делегація Сєвєродонецької районної ради на чолі з головою ради Володимиром Прокопенком взяла участь в урочистостях з нагоди святкування Дня Незалежності України, що відбулися у місті Сєвєродонецьку.      Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника генерал-майору Олександру Радієвському, який загинув під час бою за звільнння Лисичанська, потім урочистою ходою з двадцятиметровим прапором вирушили до пам'ятників Тарасу Шевченку та Івану Франку, де відбулось покладання квітів під декламування віршів видатних поетів.      Продовжились урочисті заходи у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі чудовим виступом оркестру, який утворено з музикантів Заходу та Сходу.

13:48 23.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь