A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сєвєродонецька районна рада Луганської області
Луганська область

Новини

Другий день нашої поїздки до Західної України

     Другий  день нашої поїздки до Західної України розпочався у Львові – місті з особливою атмосферою. Але з автобусу ми вийшли дещо осторонь його центральної частини, біля Львівського некрополя – Личаківського кладовища. Тут, біля поля №76, зустрічав нас Олександр Олександрович Ганущин -  колишній голова Львівської обласної ради, дійсний депутат обласної ради, волонтер, давній друг Луганщини, який започаткував міжрегіональну програму «Змінимо країну разом», що передбачає освітянські, мистецькі обміни колективами двох областей, відпочинок дітей сходу на Львівщині, співпрацю в інформаційній галузі та інше. Пан Олександр приїздив на Луганщину вже майже 40 разів. Саме він став ініціатором відновлення лісів на Луганщині. Олександр Олександрович бере участь в організації поїздок з Львівщини для  висадки Львівського гаю на Донбасі. Ганущин – це особистість, досить відкрита до спілкування, емоційна, с позитивною енергетикою.

11:07 18.10.2021

13 жовтня на стадіоні Рубіжанського індустріально-педагогічного коледжу відбулися урочистості приурочені Дню захисників і захисниць України.

     14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, відзначається День захисників і захисниць України та День Українського козацтва.

15:35 13.10.2021

Ось і завершилася подорож до Західної України

     Ось і завершилася подорож до Західної України, у якій брали участь представники різних громад Луганської області: з Сєвєродонецька, Попасної, Лисичанська, Кремінної та Рубіжного.  Це були і представники бізнесу, і влади, і культури, молодь та вже не зовсім. Відбувся цей екскурсійний бізнес-тур за ініціативи голови Сєвєродонецької районної держадміністрації Романа Власенка, за підтримки голови Сєвєродонецької районної ради Володимира Прокопенка та сприяння громадської організації «В єдності – Майбутнє України», яку очолює Сергій Іванюченко з Білокуракиного, колишній голова Білокуракинської РДА, а на сьогодні – відомий на Луганщині громадський активіст і волонтер. Після трьох успішних турів Західною Україною, які організував та реалізував Сергій Іванович, він зробив для себе висновок, що ознайомлення з Україною треба продовжувати, адже ми повинні більше знати один одного, чути, бачити, порівнювати, ділитися, обмінюватися, пишатися, і лише тоді матимемо надію, що можемо стати ЄДИНИМИ. Так, ми дуже різні. І цей суттєвий контраст ще дуже відчутний. Але, щоб цей контраст не був таким виразним, і потрібні такі тури.

08:12 13.10.2021

В Кремінському будинку культури відбулося свято до Дня працівників освіти

     Сьогодні  в Кремінському будинку культури відбулося свято до Дня працівників освіти. На святі були присутні педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветерани педагогічної праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку – всі ті, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. 

15:31 01.10.2021

30 вересня 2021 року відбулося пленарне засідання позачергової одинадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради

     30 вересня 2021 року у залі засідань Сєвєродонецької міської ВЦА у місті Сєвєродонецьк відбулося пленарне засідання позачергової одинадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради восьмого скликання під головуванням Володимира Прокопенка.

13:31 30.09.2021

Про скликання позачергової одинадцятої сесії районної ради

     Відповідно до ст.55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  видано розпорядження про скликання 30 вересня 2021 року позачергової одинадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради восьмого скликання з порядком денним:

13:59 29.09.2021

Резолюція XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації

     Оприлюднена Резолюція XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації, що відбулась 20-23 вересня у Затоці Одеської області. Організатор заходу — Українська асоціація районних та обласних рад.

09:49 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь